İndirim!

Nemlendirici Sabun Renovate Biosoapy® X 4 Adet

(1 müşteri değerlendirmesi)

Orijinal fiyat: 615,00₺.Şu andaki fiyat: 432,00₺. KDV Dahil - Kargo Bedava

Ürün Bilgisi: Biosoapy® Wellness Renovate Sabunu; Cildin gençleşmesi ve beslenmesinde önemli rol oynayan doymamış yağ asitleri bakımından zengin içeriği ile tazelenme sağlar. Argan, Zeytin, Çörekotu yağlarından gelen muhteşem omega dengesi, doğal vitamin ve minarel kaynağı, keçi sütünün yüksek protein içeriği sayesinde cildi besleyip nemlendirerek yumuşak kalmasını sağlar. 

Kullanım Şekli; Biosoapy® Wellness SEBIX Sabunu’ nu su ile bolca köpürterek cildinize/saçınıza uygulayınız. Daha iyi sonuç almak için durulamadan önce 2-3 dakika bekleyiniz.

Stokta

Stok kodu: nemlendirici-sabun-renovate-biosoapy-x-4-adet Kategoriler: Etiketler:

Nemlendirici Sabun Renovate Biosoapy® 

ETKİLERİ

Yaşlanma belirtilerinde azalma

Zararlı serbest radikallere karşı cildin korunmasını sağlayan özel bileşimi vardır.  Bu sayede ince çizgi ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtilerini yavaşlatmaya yardımcı olur. Özellikle içerisindeki omega 3-6- 9 sayesinde cildi besler ve nemlendirir.

Yumuşatma ve nemlendirme

Yüksek protein içeriği sayesinde onarıcı etki gösterir, böylece cildi besleyip nemlendirerek yumuşak kalmasını sağlar.

DOĞAL AKTİF BİLEŞENLER

Keçi sütü: Özellikle, İçeriğindeki doğal A, B1, B2 (riboflavin), B6, B12, C, D, E, K vitaminleri, niasin, çinko ve kalsiyumun yanı sıra mineraller, amino asitler, sitrik asit, doymamış yağ asidi, proteinler ve çeşitli enzimlerle içerir. Bu sayede  anti-ageing, antienflamatuar, nemlendirici ve besleyici özelliğiyle cildin yenilenmesini sağlar.

Argan yağı: Özellikle içerisindeki doğal omega 9, omega 6 ve yüksek miktarda bulunan E vitamini sayesinde, antienflamatuar, antioksidan ve antiageing etki göstererek cildi nemlendirir, kırışıkları azaltır, cilt ve saçı besler. Sonuç olarak anti sebum özelliğiyle cildin yağ dengesini sağlar.

Zeytinyağı: İçeriğindeki doğal skualen, skualan ve E vitamini sayesinde, cildin yağ üretme fonksiyonunu bozmadan sağlıklı bir şekilde nemlendirir ve yumuşatarak yaşlanma belirtilerini geciktirir.

Çörek otu yağı: İçeriğindeki omega 6 ve omega 3 cildi besler ve korur. Ciltteki koruyucu tabakayı yeniler ve pullanmayı azaltır. Cildin nemi muhafaza etmesine, yağ üretimini düzenlemesine ve esnekliğini korumasına yardımcı olur. Yaşlanmanın dış belirtilerini ve antienflamatuar özelliği ile cilt yaralarını azaltır.

Zeytin yağından üretilmiş doğal sabunlarımızda parfüm, renklendirici, hayvansal yağ, SLS, SLES, paraben, koruyucu ve benzeri kimyasal maddeler bulunmamaktadır. Kendine özgü rengi ve kokusuyla saf doğallığı sizlere sunar.

 

Ürün Bilgisi: Biosoapy® Wellness Renovate Nemlendirici Sabun ; Cildin gençleşmesi ve beslenmesinde önemli doymamış yağ asitleri bakımından zengin içeriği ile tazelenme sağlar. Argan, Zeytin, Çörekotu yağlarından gelen muhteşem omega dengesi, doğal vitamin ve minarel kaynağı, keçi sütünün yüksek protein içeriği sayesinde cildi besleyip nemlendirerek yumuşak kalmasını sağlar.

Kullanım Şekli; Biosoapy® Wellness Renovate Nemlendirici Sabun ‘ nu su ile bolca köpürterek cildinize/saçınıza uygulayınız. Daha iyi sonuç almak için durulamadan önce 2-3 dakika bekleyiniz.

 

 

Nemlendirici Sabun Renovate Biosoapy® X 4 Adet için 1 değerlendirme

  1. Gülizar Eroğlu (doğrulanmış kullanıcı)

    İnanılmaz güzel bir sabun cildim o kadar fark etti ki nem oranı çok iyi, ışıl ışıl bir cilt. Biosoapy binlerce teşekkürler

    • sadiye

      İyi günler
      Olumlu görüşleriniz bizi çok memnun etti.Çok teşekkür eder.Sağlıklı günler dileriz.

Değerlendirme yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir