İndirim!

Kekik Sabunu Biosoapy X 6 Adet

Orijinal fiyat: 520,00₺.Şu andaki fiyat: 360,00₺. KDV Dahil - Kargo Bedava

Ürün Bilgisi: Biosoapy® Kekik Sabunu; İçeriğindeki kekik yağının uçuculuğunu engellemek amacıyla mikroenkapsüle edilerek mikro küre haline getirilmiştir. İçeriğindeki biyoaktifler sayesinde antiseptik ve tonik etki gösterir, cildi bakteri ve enfeksiyonlardan temizler.

Kullanım Şekli; Biosoapy® Kekik Sabunu’ nu su ile bolca köpürterek cildinize/saçınıza uygulayınız. Daha iyi sonuç almak için durulamadan önce 2-3 dakika bekleyiniz.

Kekik Sabunu Biosoapy

ETKİLERİ

Dezenfektan etki

Bakteri ve enfeksiyonlara karşı koruma sağlamasıyla mantar tedavisinde etkilidir.

Antiseptik ve tonik etki

Cilt gözeneklerini açarak derinlemesine temizlenmesini sağlar. Cilde parlaklık kazandırarak siyah nokta ve lekelerin görünümünü azaltır.

Saç dökülmesine karşı etkili

Kan dolaşımını artırarak saç köklerinin oksijenlenmesini artırır, zayıf saç köklerini besleyerek dökülmeleri azaltır.

DOĞAL AKTİF BİLEŞENLER

Timol & Karvakrol & Linalol: Güçlü antiseptik, dezenfektan, anti-mantar ve anti bakteriyel özelikleri ile doğal koruyucu etki gösterirler

MİKROENKAPSÜLE EDİLMİŞ KEKİK YAĞI

*Isı, ışık, nem, oksijen gibi koşullardan korur ve raf ömrünü uzatır.

*Kaplanan maddenin etki edeceği bölgede hedeflendirmeye yardımcı olmak için kontrollü veya sürekli salım sağlar.

*Etken maddenin hedeflendirilmesi, istenilen bölgede etkinliğini sağlar.

*Kapsüle etken maddenin aktivitesini göstermesi için salınımı sağlar.

*Sıvı etken maddenin akışkan özelliklerini geliştirerek katı partiküle dönüştürür, böylelikle kullanım, taşıma ve depolanmasında kolaylık sağlar.

*Hoş olmayan tadı maskelemek, uçululuğu engellemek, görsel görünümünü ve dokusunu iyileştirmek için geliştirilmiş organoleptik özellikler sunar.

İçeriğindeki timol, karvakrol ve linalol sayesinde antiseptik ve tonik etki gösterir, ayrıca cildi bakteri ve enfeksiyonlardan korur. Üstelik ciltte bulunan bezlerin salgılarını hızlandırır, kan dolaşımını aktive eder, cildi arındırır, organizmayı uyarır. Gözenekleri açarak cildin hava almasını sağlar, kırışıklık oluşumunu geciktirir. Sonuç olarak saç dökülmesinde, bakımında ve cildin onarılmasında etkilidir.

Neden Mikroenkapsüle edilmiş Kekik Yağı ?

  • Cildi bakteri ve enfeksiyonlara karşı koruyarak dezenfektan etkisi gösterir.
  • Cildin gözeneklerini açarak derinlemesine temizlik sağlayan kekik, ayrıca cildimizin doğal toniğidir. Bunun yanında siyah nokta ve lekelerin görünümünü azaltarak cilde parlaklık verir.
  • Kan dolaşımını hızlandırarak saç köklerinin oksijenlenmesini artırır bu sayede, zayıf saç köklerini besleyerek dökülmeyi yavaşlatır.
  • İçeriğindeki mikroenkapsüle  Timol ve Karvakrol, sadece kullanım sırasında salınım gösterir böylece, cilt dezenfeksiyonunda ekstra yarar sağlar.
Kekik Yağının İçerdiği Doğal Bileşenleri İnceleyin: Timol, Karvakrol, Linalol.

Ürün Bilgisi: Biosoapy® Kekik Sabunu; İçeriğindeki kekik yağının uçuculuğunu engellemek amacıyla mikroenkapsüle edilerek mikro küre haline getirilmiştir. İçeriğindeki biyoaktifler sayesinde antiseptik ve tonik etki gösterir, cildi bakteri ve enfeksiyonlardan temizler.

Kullanım Şekli; Biosoapy® Kekik Sabunu’ nu su ile bolca köpürterek cildinize/saçınıza uygulayınız. Daha iyi sonuç almak için durulamadan önce 2-3 dakika bekleyiniz.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Kekik Sabunu Biosoapy X 6 Adet” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir